?

truth is chaos - maybe beauty is chaos

and i accept chaos

Name:
emilia // ruby


"... ja toivoin ettei Rollarit olisi kovin kaukana, ja toivoin myös ettei ne tekisi mitään kovin erilaista. Yritin päästä samalle aaltopituudelle Keith Richardsin kanssa. Vaikka meidän välillä olisi miljoona kilometriä, kaikki voisi kääntyä parhain päin jos pystyisin pääsemään sen aaltopituudelle."
-Ray Loriga

"Hän pohtii omia tunteitaan ja tunnelmiaan kanavoimalla ne muiden elämiin. Hänen identiteettinsä on palapeli, ja monet sen hienovaraisista paloista on lainattu tai mukailtu hänen vaikuttajiensa elämien tutkiskelusta. "
-Patti Smithin elämänkerta

oon omien uskontojeni vallassa. oon idealisti, romantikko, beatnik, woodstockin hippi, muka-kapinallinen, 60-luvun pentu. oon rock'n'rollin kasvattama. mulla on monta pyhää kirjaa mutta yhdelläkään niistä ei oo kirkkoa tai lahkoakaan. rakastan bob dylania enemmän kuin omaa isääni. nään david bowiesta unia. patti smith on mun sieluntoveri. the rolling stones on mun parhaat ystävät. masennun kun muistan että oon vanhempi kuin arthur rimbaud kirjoittaessaan kauden helvetissä. oon ehkä liian intensiivinen. yritän olla rohkea, oikeasti mua pelottaa paljon. mä etsin värisevää sähköistä yhteyttä. poltan liikaa ja luen paljon ja vaikka tässä maailmassa pitäisi varmaan olla kova, pidän enemmän lempeydestä.
tuu kyytiin.


Statistics