?

Log in

No account? Create an account
 
 
15 March 2012 @ 01:15 pm
 

Maalaaminen saa mut hymyilemään, venyttää aamut pitkiksi (onneksi luonnonvaloa riittää nyt kun kevät etsii paikkaansa). Annan itseni hukkua samaan työhön, kiireettömyyteen.
Tänä iltana menen juna-asemalle vastaan, rintakehä täynnä väpättäviä siipiä.

Posted via LiveJournal app for iPhone.

Tags:
 
 
 
 
 
(Deleted comment)
emilia // rubytuuletinblues on March 15th, 2012 01:18 pm (UTC)
no taitoja shmaitoja... piirin joskus tosi paljon, menin kuvataidelukioonkin, siellä aloin piirtää yhä vähemmän ja lähes lopetinkin. oon vasta nyt hiljalleen alkanut tehdä sitä taas, viime kesänä ehkä. oon todelal yksipuolinen ja teknisesti aika heikko, mutta sen tekeminen tekee mut silti iloisemmaksi ja tyynemmäksi, joten yritän kehittyä taas. johonkin suuntaan edes.
S.kaaosteoriat on March 15th, 2012 05:54 pm (UTC)
Hieno! Etenkin tukka ja silmät. Hyvä että olet alkanut taas piirrellä, se on terveellistä
Яilmansadettajaa on March 15th, 2012 06:50 pm (UTC)
tää on mahtava, tosi hieno etenkin toi tukka. ite oon ihan paska hiusten kanssa. millaiset noi kynät on mitä oot käyttänyt? ihan perus akvarellit vai?
emilia // rubytuuletinblues on March 18th, 2012 10:02 am (UTC)
Mäkin oon yleensä hiuksissa aivan paska, tätä oon pikkuhiljaa monena aamuna tehnyt ja oon saanut muutamiin kohtiin vähän sellaista otetta kuin halusinkin. Käytän yleensä törkeää sekatekniikkaa kuulakärkikynästä maaleihin, mut tää on itse asiassa pitkälti maalattu peiteväreillä ja niiden kanssa tummimmissa ja vaaleimmissa kohdissa akryyleja. Ja vähän akvarellikynää myös.
tuulinsuojatuulinsuoja on March 15th, 2012 07:21 pm (UTC)
mikä katse! vau ja miau.